– DE VAKRESTE HISTORIENE ER IKKE ALLTID DE SOM FØRER DEG RETT FRAM. VI BREKKER NED DET SKITTENREALISTISKE EPOSET S-TOWN PÅ SMS.

Hva: S-Town kap. 1-7. Sluppet i sin helhet 28. mars
Hvem: Serial Productions. Podkastkjendiser som Ira Glass (This American Life), Sarah Koenig (Serial) og Starlee Kine (tidl. Mystery Show) i redaksjonen
Sjanger: Dokumentarpodkastserie
Finansiering: Sponset av Blue Apron, Squarespace
Lytt: stownpodcast.org / iTunes

Første sesong av true crime-podkasten Serial er muligens grunnen til at du overhodet leser dette. Eller, rettere sagt, grunnen til at vi skriver dette. Serial kom ut fra flaggskipet This American Life, og med 240 millioner nedlastninger av S1 og S2 (ifølge produsent og medskaper Julie Snyder i podkasten Speaking With... desember 2016) har Serial blitt den største kjempen av alle. S-Town er en samproduksjon mellom de to gigantene, bygget på opptak fra This American Life-produsent Brian Reed.

Den følgende chatten er mellom Peter Daatland, redaktør for Frekvens, og Ragnhild Fjellro, som holder på med doktorgrad om intimitet i podkast ved Institutt for medier og kommunikasjon på Universitetet i Oslo.

1.jpg
13.jpg
27.jpg