• Kulturhuset i Oslo (map)
  • 6 Youngs gate
  • Oslo, Oslo, 0181
  • Norway
Podkastkino Scott Carrier

Den amerikanske radiolegenden Scott Carrier startet sin karriere ved å ta med seg en lydopptaker på haiketur gjennom USA i 1983. Han sendte et brev til den nasjonale radiostasjonen NPR for å varsle sin ankomst, og med nevene fulle av opptak troppet han opp på hovedkvarteret i Washington DC. Den standhaftige unggutten ble under tvil innvilget audiens, og viste seg å ha evner som var helt nye på amerikansk radio – en nær og utleverende stil kombinert med en fortellerstemme fra beatpoetenes tid, som inviterte lytterne inn i historiene på en helt ny måte.

Etter å ha levert historier til This American Life i en årrekke, har den evige innovatøren de siste årene kanalisert mer personlige, politiske spørsmål gjennom podkasten Home of the Brave. 

CC 70,-

////////////////////////////////////////////////////////

Hør intense historier og skap dine egne, indre bilder i mørket. Når flere lytter sammen mangedobles opplevelsen, og etter en Podkastkino kan det derfor bli ensomt å høre på podkast alene. Konseptet ble etablert av Frekvens som Oslo Radiobio i 2015.

Arrangementsfoto: Home of the Brave. Design: Dag Hekne.