• Kulturhuset i Oslo (map)
  • 6 Youngs gate
  • Oslo, Oslo, 0181
  • Norway
Podkastkino Kari Slaatsveen.jpg

Kari Slaatsveen har løsrevet seg fra Kringkastingen. Når hun våkner om morgenen blinker rødlyset og hennes første tanke forblir radiosending – etter 26 år på riksdekkende radio tar det tid å omstille seg.

For dedikerte radiolyttere er Slaatsveen en av vår generasjons virkelig store stemmer, og derfor er det et privilegium at hun legger en av sine første turer ut av korridorene på NRK til høstens første Podkastkino på Kulturhuset i Oslo. Med seg i sykkelbagen har hun nyinnspilte, fiksjonelle historier ispedd personlige opptak og tanker som tar deg dypt inn i Kari Slaatsveens univers.

////////////////////////////////////////////////////////

Hør intense historier og skap dine egne, indre bilder i mørket. Når flere lytter sammen mangedobles opplevelsen, og etter en Podkastkino kan det derfor bli ensomt å høre på podkast alene. Konseptet ble etablert av Frekvens som Oslo Radiobio i 2015.

Arrangementsfoto: Erika Hebbert. Design: Dag Hekne.