• Kulturhuset i Oslo (map)
  • 6 Youngs gate
  • Oslo, Oslo, 0181
  • Norway
thore.jpg

Espen Thoresen har liksom alltid vært der, som antagonist i sine egne historier såvel som en motstemme i tradisjonell radiofauna.

Du kjenner han muligens fra podkasten «Alt du sier er feil, Espen» med Kristopher Schau, men Thoresen er en veteran i gamet. Etter å ha blitt landskjent som programleder i XL på midten av nittitallet, har Thoresen skapt radiodokumentarklassikere som «Intet mindre enn en orgasme» og «Stormfulle høyder».

I samarbeid med Radiodok på NRK P2 og sitt eget produksjonsselskap Hederlig Omtale inviterer Thoresen til førpremiere på en dokumentar om rusaktivist Sturla Haugsgjerd, samt en forsmak på en pågående doku om Per Øivind «Prepple» Houmb – bilmekanier og sanger i en identitetsspagat. Det vil bli anledning til å spørre om alt du lurer på.

Hværsaagod. Takkskalduha.

////////////////////////////////////////////////////////

Hør intense historier og skap dine egne, indre bilder i mørket. Når flere lytter sammen mangedobles opplevelsen, og etter en Podkastkino kan det derfor bli ensomt å høre på podkast alene.

Konseptet ble etablert av Frekvens som Oslo Radiobio i 2015.